RayCa

Hva er utstråling?

I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om offentlige personer. For eksempel kan en politiker ha mye karisma, det betyr at politikeren har god personlig utstråling og evne til å formidle sitt politiske budskap.”

Det handler om noe man “sender” ut, bevist eller ubevist. Noen kaller det lille ekstra eller “it”. 

Smilende jente

Hvordan påvirker utstrålingen din?

Det er ikke til å legge skjul på at utstråling og karisma har mye å si. Møter man et engasjert, varmt, deprimert eller lykkelig menneske, trenger ikke personen å si så mye… Det vil merkes. Så kan man kanskje si at utstrålingen man har, reflekterer følelsene man føler? For man kan være det mest karismatiske menneske, men om man føler seg nedfor så vil man ikke “gløde” like mye, som når man har det bra. Det man kanskje ser det lettest på, er øynene. Man kan ha på seg de samme klærne, ha fikset håret på samme måte men allikevel er det noe som er annerledes. 

utstråling, glede, lykke, happy, glad, mann, rayca, blogg,

Hvordan ha en god utstråling?

En god utstråling kommer når du har det godt med deg selv. Alle som har det bra og er i balanse med seg selv, vil utstråle kjærlighet. Altså en positiv eller god utstråling. Som alt annet så starter og slutter det med deg selv. Hvem er du? Og hvordan kan du ha det bra med deg selv?En god utstråling er glede, lykke og varme. 

Hvordan påvirker utstrålingen livet ditt?

Vi i RayCa tror på “law of attraction” som betyr at det du sender ut, får du igjen. Så med andre ord. Har du det bra og er positiv til deg selv og situasjonene du står i, så vil det skje fantastiske ting og du vil automatisk få flere gode ting i livet ditt. Men også det motsatte, hvis du er på et dårlig sted. Det betyr at du påvirker alt som skjer, samtidig som alt skjer for deg. Vi er alle koblet sammen på en måte og hvis vi prøver å jobbe litt mer hver dag for å bli et bedre menneske, så vil også verden bli et litt bedre sted for hver dag som går. 

kjærlighet, utsikt, kjærester, glede, lykke, utstråling, mennesker, rayca, blogg,

Hver deg selv!

Den beste måten å ha en magisk utstråling på, er å være deg selv. Kun da kan du være ekte kjærlighet og da vil du ose av god energi å ha en enorm utstråling. Vi er alle magiske på våre unike måter, så legg bort frykten å tro på at du er god nok. Du kan nyte livet istedenfor å se på alle de tingene du skulle ønske var annerledes. Du vil da tiltrekke deg det livet du vil leve. Du vil ha en utstråling som alle andre vil kjenne og du vil kjenne deg selv. Nyt dagen og livet!

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.