RayCa

Bli med inn i Ray & Caroline sin alternative livsstil uten at det betyr at de løper rundt i lilla kapper med fjær i ørene. De viser en magisk verden hvor du kan bli lykkelig når du inspireres til å sette pris på det menneske du er. Med mye humor og selvutvikling i fokus, blir du inspirert til å tørre å leve det livet du ønsker!

OM OSS I RAYCA

RayCa er Ray og Caroline som våger å følge drømmene sine, sammen. Vi er forlovede, bestevenner, samboere og  businesspartnere. Siden vi møttes, så har vi hver dag, utfordret hverandre og vi har sammen utviklet oss til de vi er i dag. 

Vi har en ekstrem lidenskap for å skape, være kreative og spre kjærlighet for å leve genuint med oss selv. Vi hjelper andre til å styrke seg selv ved vårt arbeid med podcast, Mental PT, Express Yourself ( for ungdom ) og musikk.  Alt dette finner du på vår nettside. Vårt mål, er at vi kan være med på å lage verden til et litt bedre sted.

RayCa-modellen

RayCa-modellen bygger enkelt og greit, på prinsippet om å levet det livet DU ønsker! Vi er alle unike og hvis vi da leter etter universelle svar på hvordan vi skal leve livet vårt, vil ikke dette passe oss. Vi ønsker ikke å komme med fasiter, men at vi sammen kan starte en tankeprosess! Bli mer beviste på hvem vi egentlig er, når vi skrur av støyen rundt oss. 

RayCa-modellen ligger som grunnlag i alt vi gjør. Fra podcasten vår, musikken vi lager, Express Yourself ( for ungdom ) og at du kan få din personlige Mentale PT. Alt handler om det unike i mennesket. Vårt mål, er å være med på å skape en litt bedre verden, ved å få andre til å blomstre. Vi hjelper andre til å styrke seg selv, rett og slett.

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.