RayCa

Utfordringer ved kommunikasjon

Kommunikasjon kan til tider være krevende, og det ordene som kommer ut er ikke alltid det vi egentlig føler. Du sier en ting, og det blir oppfattet helt feil i forhold til det du mente. Det kan være frustrerende å ikke blitt forstått, og kan til og med føre til unødvendige konflikter. Mange ganger mener vi det samme, men det kommer rett og slett ikke riktig ut.

Samtale, venninner, vennskap,

Når vi ikke blir forstått

Når vi ikke blir forstått, kan vi føle seg alene. Så hva må til, for at vi kan snakke om vanskelige eller såre temaer på en god måte? For som regel ønsker man det samme. Vi ønsker å bli sett, hørt og forstått. Men er det kun de vanskelige tingene det er vanskelig å si..?

glede, si det du mener,

Si det du mener

Det samme kan gjelde positive ting vi tenker om andre. Noen syns det kan være vanskelig å gi komplimenter. Grunnene kan være mange, for vi er alle forskjellige.. 

Så hvordan kan vi kommunisere bedre? Hvordan kan vi bli flinkere på å si det vi egentlig mener? Og hva er den viktigste ingrediensen for å ha gode samtaler med andre? Alt dette tar vi for oss i ukens episode fra RayCa-Podden.

kompis, kamerater,

RayCa-podden

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Vi snakker denne uken om hvordan vi bedre kan snakke sammen. For er det en ting vi som regel må praktisere mye i løpet av en deg, så er det kommunikasjon. 

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.