RayCa

LEV DET LIVET DU ØNSKER

LEV DET LIVET DU ØNSKER

Hvem passer Mental PT for?

For hvorfor er det sånn at mange av oss setter terskelen så høyt for å få hjelp til de utfordringene vi møter på? Hva er grunnen til at vi må gå helt ned i “kjelleren” før vi tar grep? Om vi i det hele tatt gjør det… Kanskje det kunne vært lurt å lære seg noen triks, før det går så langt? Kanskje det ikke trenger å gå så langt? Det er en gave til deg selv å finne metoder som gjør at du kan nyte mer av dette livet du har fått. 

Ønsker du hjelp?

Ønsker du hjelp til å endre på (u)vaner eller se mer positivt på fremtiden? Nå målene dine og bli mer motivert? Kanskje du står ved et veiskille å ønsker å finne din retning innen utdannelse/karriere? Du ønsker å vokse og utvikle deg som menneske? Kanskje det er på tide å øke både selvtilliten og bli bedre kjent med deg selv? Takle hverdagens stress bedre? Skjønne mer av hvorfor du reagerer og føler som du gjør – ved å sette lys på de ubevisste mønstrene dine? Har du fått nok av destruktive tanker om deg selv, og heller vil bli bevisst på alle dine ressurser og iboende evner? Fjerne uønsket adferd eller følelsemessige utfordringer? Rett og slett lære deg noen triks til å leve mer genuit, slik du ønsker. For det kan du! 

Er du klar?

Er du klar for å gjøre jobben, som vil føre deg til den hverdagen du ønsker? Ingenting kommer gratis og det vil koste litt. Du må tørre å være ærlig med deg selv og være forberedt på at det er en prosess. Men  det er en fantastisk lærerik prosess, hvor du vil bli kjent med deg selv. Om du er klar til å ta fatt på en spennende reise for å bli bedre kjent med deg selv og ta kontroll over ditt eget liv… Da er jeg klar for å gå mye av veien med deg. Man kan se på det som å ha sin egen personlige trener på et mentalt plan. Ønsker du dette, ja da har du kommet til rett sted!

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.