RayCa

LEV DET LIVET DU ØNSKER

LEV DET LIVET DU ØNSKER

DIN MENTALE PT

Caroline Barca

Caroline startet i ung alder å interessere seg for mennesker, og allerede i 2005 var hun sertifisert som kursleder i motivasjon. I 2008 ble hun sertifisert«ENLPP (Effektiv NLP & Psykologi) og NLP practitioner». Etter å ha fulgt drømmen om å bo i utladet, startet hun i 2014 som gründer og bygget opp Norges største nettbutikk innenfor sin nisje. Ungdommen stod for tur i 2019, da hun jobbet med et prosjekt rettet mot ungdom og mental helse, gjennom musikk. I 2020 ble hun headhuntet til en lederstilling, hvor personalet var hovedarbeidsområdet. Hvordan motivere de ansatte, og få frem det beste i de.

Mer eller mindre fra 2008, har Caroline jobbet med å veilede andre gründere, motivert de som trenger et lite dytt i riktig retning og hjulpet folk med å forbedre sin egen hverdag og snu destruktive tankemønstre.

Hun er en forkjemper for at vi skal ta et skritt ut av komfortsonen vår! Caroline sier ikke bare at andre skal følge drømmene sine, hun følger også sine egne. Hun er sanger, vært med i filmer, reklamefilmer. Det er når vi utfordrer oss selv, at vi vokser som mennesker, er et av mottoene. Hun vet hva det vil si å følge drømmene om det livet man ønsker å leve, og hvilke grep man må ta for å klare det. En av ingrediensene er å være mentalt sterk og kunne snu problemer om til utfordringer for så å løse det man står ovenfor. Som mental PT ønsker hun å hjelpe andre som vil ta tak i livet sitt. 

Hva er dine høydepunkt?

“Det er ikke lett å plukke ut “høydepunkter” fra livet, eller det jeg har “oppnådd”… For uansett hvor klisje det høres ut, teller hver dag. Jeg prøver å gjøre hverdagene magiske, ved å fylle de med masse av det jeg syns er gøy! Det er bare en ting jeg vil understreke. Hvis jeg kan klare å følge mine eventyr, ja da kan du også. Trenger du et lite dytt? Ja da har du kommet til riktig person!

Her er noen smakebiter på mine store og små eventyr:”

“Jeg vet at det fungerer å snu om på livet, fordi jeg har gjort det selv og fortsetter med det hver dag. Jeg ser resultater av det i mitt eget liv, og ikke minst i de menneskene jeg jobber med. Men det krever en innsats og at man virkelig ønsker en forandring. 

Jeg er rett og slett et menneske, som elsker mennesker! Noe av det beste jeg vet, er å se at andre blomstrer. Jeg ønsker å kunne hjelpe de som ønsker å ta tak i livet sitt og leve slik de ønsker å leve, men som ikke helt vet hvordan. Ingenting kommer gratis, men gjett om det er verdt det! Jeg har en YouTube kanal, der man kan få generelle tips og triks som en liten start. Om du ønsker personlig veiledning, kan du bestille time her.

For meg er ikke det å grave seg ned i fortiden, en nødvendighet for å skape endring. Det er viktig å bli kjent med seg selv, få et helhetlig bilde og så se på nåtid og hva vi kan gjøre for å forandre det som ikke fungerer. Da kan vi sette i gang med reisen til å leve et liv med mer glede. Vi må huske at vi alle er hele mennesker og at vi er unike, så det finnes ingen fasit. Den må vi alle finne i oss selv, og jeg er her for å hjelpe deg på veien.

«Hvis du sier til deg selv at du ikke kan klare det – Har du rett». Det samme gjelder om du forandrer din indre dialog til «Selvfølgelig kan jeg klare det!», ja da klarer du det! For du er det eneste mennesket som kan stoppe deg selv fra å nå de målene du setter. Er du villig til å gjøre det som skal til for å komme deg dit du vil? Da gjenstår det bare å hoppe ut i det!”

" Ingenting kommer gratis, men gjett om det er verdt det! "

Her er en liten smakebit:

Som du leste over, har jeg drevet med motivasjon i mange år. Det å få frem det beste i mennesker. Jeg har gått under navnet “Gründeren” på YouTube, men dette er ikke rettet til kun gründere. Som alt annet er dette for deg som ønsker å shake opp livet ditt, og få det beste ut av det! Under finner dere noen smakebiter. Jeg ser frem til å høre fra deg 🙂

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.