RayCa

Ønsket om en mening i livet

Vi ønsker alle å ha en mening i livet vårt. Noe som gir oss en grunn til å våkne om morgenen eller motivasjon til å stå i vanskelige situasjoner. Men ofte gjennom livet så kan den måten du ser livet på, endre seg. Det oppstår ofte når en stor endring skjer i livet vårt å vi må endre måten vi ser på ting på. Det kan være veldig vanskelig og alt kan føles meningsløst, men det vil snu seg og det kan bli mye bedre enn vi hadde trodd!

gutt, mann, tenker, meningen med livet, rayca, rayca blogg,

Hva gir deg mening?

Det viktigste er å finne din mening med livet. Litt som å finne ut av hva som gjør deg glad. Uten å tenke på andre sine forventninger av deg, dine egne eller at du finner din mening ut i fra hva samfunnet ønsker. Det vil dukke opp situasjoner som ikke gir mening, men det er som regel fordi du bare ikke har sett meningen med det enda eller funnet ut hva du skal lære av det.

Så hva gir deg mening? Er det gode venner, jobben din, dine mål eller kanskje barna og familien din? Uansett hva det er så tror jeg at meningen er litt i samme kategori som “lidenskap“. Livet gir deg mening når det innebærer noe du har en stor lidenskap for. Men meningen er også hva du fokuserer på. Fokuserer vi på at ingenting gir noe mening så blir det også mindre av den. Er du i en transformasjon ( som jeg er om dagen ) hvor ting ikke gir like mye mening som før? Da tror jeg det handler mye om tilstedeværelse. Være her og nå og nyte de små tingene som gir deg glede. Så vil meningen komme etterhvert. Noe av det som er sikkert i livet, er at vi aldri vet helt sikkert hva som kommer til å skje! Så prøv å hold ut og sett pris på de små ting 🙂

mann og dame, par, kjærester, blogg, rayca, gutt og jente, planter, musikk, tarot, røkelse,

Min mening med livet

For meg har det alltid vært å lage musikk. Da skaper jeg noe som ikke var der fra før og jeg kan eksistere i et selvlagd univers. Jeg gjør fremdeles det samme, men utgangspunktet og måten jeg gjør det på har endret seg. Før så lagde jeg kun hiphop beats eller sanger, nå lager jeg meditasjonsmusikkaffirmasjoner og produserer mest låter for andre. Ved siden av det så er også lidenskapen og da meningen med livet mitt å skape en verden ( RayCa ) hvor jeg og Caroline kan utvikle oss, tilbringe mest mulig tid med hverandre og samtidig dele det med verden for å inspirere andre. 

Den ultimate meningen med livet er uansett kjærlighet. Så alle ting jeg kan gi og få kjærlighet fra, det er de tingene som kan hjelpe meg å skape min mening. Og som jeg nevnte, tilstedeværelse! Det finnes mening ved en fremtid hvis du skal oppnå et mål, men hovedmeningen ligger i å være til stedet og leve mest mulig i øyeblikket. Selv om jeg vet at dette ikke alltid er like lett. Men derfor ønsker jeg å skape et liv som gir meg mening ved at jeg gjør det JEG ønsker. Jeg har bare lett for å overtenke litt og har for mye kontroll som jeg jobber med å slippe først. Men jeg kommer dit og jeg vet at du gjør det samme! Eller, vi er der allerede, vi må bare legge bort støyen fra livet.

Kjærlighet og meningen med livet

Meningen med livet kan aldri bli status, makt eller kontroll. Meningen er alltid kjærlighet! Men ved kjærlighet kan det også være smerte så derfor har vi ofte frykt som styrer oss. Enten i relasjon med andre eller i oss selv. Vi er jo vår aller værste fiende til tider, men vi kan også være vår egen bestevenn. Så skal vi sammen gi livet en sjangse? Tørre å nyte ting selv om vi ikke helt vet hvor veien går? Vi gjør det! JEG ELSKER LIVET OG ER AKKURAT DER JEG SKAL VÆRE NÅ! 

Ha en super dag!

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.