RayCa

Hva er lidenskap?

Jeg har ofte fått høre at jeg er en ekstrem gledesspreder og at jeg har et ganske greit temperament. Jeg kaller det lidenskap!

lidenskap, kjærester, bil, rayca, rayca-podden

Mine Sicilianske celler bruser litt ekstra, men det gjør det på mange arenaer. Jeg er lidenskapelig i alt jeg legger hjertet mitt i, og for meg har det alltid kommet naturlig. Det gjør ikke det for alle, og det er ingenting galt med det heller men jeg tror det er viktig at vi kjenner på alle følelsene våre. Skal vi finne lidenskapen vår, må vi vite hva som tikker av lidenskaps boksen i oss.

«There is no passion to be found playing small – in settling for a life that is less than the one you are capable of living” - Nelson Mandela –

kvinne, lidenskap, sminke, vått, rayca, rayca-podden,

For meg er lidenskap en flamme som tennes i meg når jeg er tro mot meg selv og gjør det jeg virkelig elsker. Lidenskap er det som driver mennesket fremover og til steder man ikke trodde man kunne komme til og oppnå det «umulige».

«Lidenskapen er bensinen og kjærligheten er det som gjør det verdt det» - RayCa -

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Hvordan kan vi finne vår lidenskap da, hvis vi ikke har den i oss og hva skjer når vi finner den? Kan vi leve uten den? Når vi recordet ukens episode, var jeg ganske sikker på at jeg hadde det svaret, men under episoden belyste vi flere sider jeg ikke hadde tenkt på.

Lytt til ukens episode og se om du kan finne og forsterke din lidenskap!

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.