RayCa

RayCa-Annonse

TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER

kjærlighet

Kjærlighet med en vri..!

Kjærlighet er mer enn...

Dette innlegget må nesten bli litt annerledes enn de andre vi har skrevet før. Temaet i ukens podcast var “kjærlighet”, noe som er essensen i alt. Det er et viktig tema, som ikke bare omhandler kjærligheten mellom to mennesker, men til alt. 

Glede er også en type kjærlighet, om det er til oss selv, andre eller til det som skjer rundt oss. Når vi ikke er i balanse i oss selv, vil det være vanskeligere å kjenne denne gleden eller kjærligheten. Vi er derfor atter en gang tilbake til viktigheten av å styrke oss selv, og bli glad i det mennesket vi er. 

kjærlighet

Annonse

Annonse

Hva er vrien?

Så skal jeg forklare hvorfor nettopp dette temaet fikk en vri. Vi satt, som vi alltid gjør når vi podder, i en verden hvor vi fordyper oss i temaet vi har valgt. “Kjærlighet”, stod for tur. 

Jeg merker ikke at noe er annerledes, og kjører på som jeg alltid gjør, uvitende om hva som snart skal skje. For både jeg og Ray er gode på å si de fine tingene vi setter pris på i hverandre, så det var heller ikke noe jeg tenkte over… Ikke før Ray mot slutten av podden bøyer seg frem for å finne noe… Da begynner jeg å ane at det er noe jeg ikke har fått med meg! 

Han FRIR til meg, midt under innspillingen! Jeg blir altså såååå satt ut at jeg ikke klarte å svare slik man ser på film (hør min episke respons her)! Ettersom vi hadde hatt en greit hektisk uke, måtte vi spille inn podden sent på kvelden, så jeg var så sliten at jeg ikke fikk med meg hva som egentlig skjedde. Denne overraskelsen, satt meg så ut!

Annonse

frieri, podcast

Annonse

Kjærlighet er ikke som på film

Som jeg fikk erfare, er det heller ingen fasit når det kommer til kjærlighet! Man klarer ikke alltid å respondere som man tenker at man burde. Vi klarer ikke alltid å si de riktig tingene til de riktige tidspunktene. Det betyr ikke at det er feil!

Jeg trengte bare å få litt tid på meg, slik at det kunne synke inn. For jeg har visst fra ganske tidlig i vårt forhold at Ray var og er min store kjærlighet. Men som i alle forhold har vårt også blitt satt ekstremt på prøve til tider.. Dette kunne lett vært en ting som hadde gjort at vi hadde gått hver vår vei… For vi ønsker ikke å rosemale forholdet vårt utad, vi har måtte jobbe HARDT for å ha det trygge, gode og bunnsolide forholdet vi har i dag! Men vi VALGTE oss!

 Selv på de dagene vi virkelig vil gi opp. De dagene velger vi å jobbe oss SAMMEN ut av det, fordi vi vet hvem vi er og hva vi har. 

Forhold koster. Og det vil det også gjøre med ting i livet man virkelig vil at skal fungere. Det betyr ikke at man skal være i noe som ikke er bra for deg, det må jeg understreke! Men når du innerst inne VET at det er noe magisk der… Noe som utfordrer deg til å bli bedre. Noe som er ekte. Noe som du rett og slett ikke kan leve så godt uten… Når man egentlig vet, at om man jobber seg gjennom utfordringene man møter på, vil bli sterkere…

JA da gjør man det, uansett om det koster. For ekte kjærlighet, er den man vanner og over tid ser at blir sterkere.

Annonse

Det krever mot

Det krever virkelig mot, å gjøre seg sårbar! Jeg beundrer virkelig Ray for å ta sjansen med å fri til meg under innspillingen. Dagen før hadde vært krevende og tung. Men han visste, uten andres påvirkning, at han ønsket å leve resten av livet sitt med meg… Noe som gjør meg ekstremt rørt. Han fikk ikke reaksjonen man kanskje forventer at man skal få. Men som han også sier i podden “når du ikke bare roper JAAAA, så blir det på en måte mer ekte”. Det skal sies at når det morgenen etter hadde gått opp for meg hva som egentlig hadde skjedd… Satt jeg bare å så på den fantastisk nydelige ringen jeg hadde fått, og kjente at jeg var verdens helligste jente. Tårene trillet, og den reaksjonen man ser på film viste seg.

Jeg ELSKER den gutten! Som jeg snart skal få lov til å kalle mannen min. Jeg setter så ufattelig pris på det mennesket han er. Han gir ikke opp. Han fighter for det han tror på. Han har lidenskap. Han har jobbet såååå mye med seg selv, og ser nå det jeg har sett i han så lenge. Han er rett og slett et helt magisk, vakkert menneske.

Til Ray: “Jeg ELSKER deg! Du er min bestevenn, forlovede, sparringspartner og så ufattelig mye mer! Jeg gleder meg til å kalle meg for konen din!”

Annonse

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.