RayCa

Hvordan finne ro i kroppen?

Ettersom mange av oss lever hektiske liv, kan det være utfordrende å huske på å sette av tid til å roe ned. En ting er at kroppen trenger et avbrekk, men hva med sinnet, tankene og følelsene? Hva når de tar overhånd og skaper indre uro? I ukens podcast (som du også finner lengre nede på siden), tar vi opp temaet “Hvordan finne ro”.

Kaos, uro, tanker

Satt ut av spill

Til tider kan indre uro sette oss helt ut av spill. Det kan være vanskelig å få sove, gleden i hverdagen kan føles fraværende og det kan føles litt håpløst. Så hva kan vi gjøre, om uroen har satt seg? 

Det finnes mange råd for hvordan man kan få vekk den ubehagelige følelsen, og du har sikkert fått de med deg:

  • Gå ut i naturen
  • Meditasjonsmusikk
  • Lese en bok
  • Være med dyr
  • Snakk om det

Vi vet logisk sett at alt dette er bra for oss, men det er vanskelig å se det når alt man prøver på er å sloss for å føle seg bedre. Noen ganger vil man bare sove, men det er ikke alltid det hjelper og andre ganger forhindrer uroen oss i å nettopp kunne sove. 

fjell, gutt, mann, ro, hav

Forebygge

Det letteste kan være å forebygge! Ja, vi vet at det er lett å ikke tenke på det når alt er greit og dagene er fine… MEN hvis man prøver å lage en rutine på at man hver dag enten tar seg en tur ut i naturen, mediterer eller setter av egentid for å fylle opp batteriene.. Ikke minst ha tid til å kjenne etter hvordan vi virkelig har det… Hvis vi gjør det, er vi mer bevisst på hva som foregår inni oss. Kjenner vi da at vi begynner å komme litt ut av balanse, kan vi da lettere navigere oss tilbake før det går for langt. 
 
Hør på ukens episode av RayCa-Podden, kanskje du får noen tips og triks som kan hjelpe deg til å finne din ro.

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.