RayCa

Er jeg ekte med meg selv?

Hvem er jeg? Og er jeg ekte med meg selv? Det er store spørsmål. Nesten som – hva er meningen med livet?  Eller – er alt vi gjør bestemt på forhånd? Slike store spørsmål stiller vi som regel oss selv etter å ha levd noen år og kommet til et veiskille hvor de veiene vi har fulgt til nå, ikke fungere for oss lenger på grunn av vår egen utvikling i oss selv. Jeg lever etter en tankegang som tilsier at alt hele tiden er i konstant endring, så hvorfor skal jeg stå stille? Selv om det ofte er vanskelig å utvikle seg like mye hele tiden.

Hvem er jeg?

Så hvem er egentlig jeg og er jeg ekte med meg selv? Sett fra mitt eget perspektiv, så er jeg både den de rundt meg ser og samtidig noe mye større. Når jeg er den de rundt meg ser så mener jeg at jeg har  forskjellige “masker” som jeg bruker i situasjoner som jeg ikke er komfortabel i eller hvor settingen for meg, krever det. Disse “maskene” har jeg brukt og jeg kommer til å bruke de frem til jeg har skapt meg selv et liv hvor jeg er helt trygg i meg selv. Det er kanskje det jeg jobber mest med hver dag. Å skape det livet jeg selv ønsker så jeg ikke er avhengig av andre sin oppfattelse av meg. Jeg har kommet enormt langt her og føler veldig sjeldent nå om dagen på at jeg spiller roller og har på meg “masker” som før. 

Når jeg sier at jeg også er noe mye større, så er jeg overbevist om at vi alle er koblet sammen som en stor “unit”. Alt påvirker alt hele tiden. Det vil si at hvis jeg tørr å være meg til det fulle hele tiden så vil dette også inspirere de jeg er i kontakt med. Noe som gjør at de i større grad gjør det samme med de menneskene de møter osv. Og det fine er at hvis du er 100 % deg selv ( og da i balanse ),så er du 100 % kjærlighet og da ved å “bare” være deg selv så gjør du verden til et mye bedre sted for deg og alle.  

kamera, togstasjon, rulletrapp, addidas, blogginnlegg, rayca,

Er du ekte med deg selv?

Hvordan skal du finne ut av hvem du er så du kan være mer ekte med deg selv? Den mest åpenbare, men også vanskeligste måten er å gi f i hva andre tenker om deg. Hvis du klarer å gjøre det, så vil du også gjøre alle ting mens du er tro til deg selv. Er du tro til deg selv og ikke gjør ting bare fordi andre forventer det så vil du kjenne deg selv bedre og bedre. Når du er tro med deg selv så vet du også hvem du er. Dette kan selvfølgelig ta lang tid å jobbe med, men hver ting og hver dag er et skritt nærmere en større glede i å like deg selv for den du er. Men du må se nytten av det og ØNSKE å gjøre det for DEG selv. For det er bare du selv som kan gjøre det. 

Hvis du digger deg selv ordentlig så kan aldri noen andre stå i veien for det du ønsker! Du kan gjøre hva du vil. Men det vil kreve masse av deg.  Det hjelper aldri å skylde på noen rundt. Men istedenfor å tenke at det kan føles ensomt fordi du nettopp gjør dette alene, så tenk at hvis du bare jobber sakte men sikkert så vil du aldri mer føle deg alene. Ikke fordi du ikke trenger andre i livet ditt eller å være sosial, men det skal være en bonus og selve lykkefølelsen skal komme innenfra. 

friends, guys, guttegjeng, venner, blogginnlegg, rayca,

Konklusjon

Å være deg selv, skal ikke være vanskelig eller en slitsom jobb. Som regel hvis du pusher noe for hardt så gjør du bare det motsatte av det du ønsker. Jeg vet hvor hardt det er å skulle slippe kontrollen hvis du ønsker å få til noe bestemt. Men det er den eneste måten for å komme dit du ønsker. 

Slipp kontrollen og stol på at du er på riktig vei. Vær glad i deg selv og stolt av hvem du er og hvem du hele tiden utvikler deg til å bli. Som en av mine favorittprodusenter J-Dilla sa : Just DO YOU! 

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.