RayCa

Hva gjør deg glad?

Det er et stort spørsmål, som ikke alltid er lett å svare på. Men hvis vi snur litt på det. Hva gjør deg glad? Når du gjør mer av det som gjør deg glad, vil du få det enda bedre. 

Ofte kan vi gjøre ting fordi andre ønsker eller forventer det, men går vi det på kompromiss med oss selv? For hvis vi hver dag kan gjøre mer av det vi selv ønsker, ja da vil man glede seg mer til å ta fatt på en ny dag. Så det er smart å finne ut av hva som er viktig for deg. Da kan man starte med å leve mer genuint.

meditasjon, indre ro, glede, lykkelig, natur, rayca, rayca.podden,

Din unike fasit

Som ved så mye annet i livet, finnes ingen fasiter på hva som er rett og galt. Ingen spesifikke oppskrifter på lykke. Vi må bli kjent med oss selv og finne våre egne svar. Ta styringen over eget liv og valgene vi tar. Alle valg vil få konsekvenser på en eller annen måte, så hvorfor da ikke ta de valgene som er best for deg og som gjør deg glad. Da vil du også kunne gi så ufattelig mye mer til de rundt deg.

glad, leve, lykke,

Bruk tid på å finne ut hva som gjør deg glad

Det finnes ingen fasit, men vi må bli kjent med oss selv og finne våre svar. Ta styringen over eget liv og valg. Alle valg vil få konsekvenser på en eller annen måte, så hvorfor da ikke ta de valgene som er best for deg… Da vil du også kunne gi så ufattelig mye mer til de rundt deg.

I podcast episoden du finner lengre ned på siden, tar vi for oss alle disse spørsmålene og fortsetter reisen mot indre glede.

RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

I podcast episoden «Hva ønsker du i livet?» tar vi for oss nettopp disse spørsmålene. Hva gjør deg glad? Håper vi kan hjelpe deg med å komme et skritt nærmere til å finne dine svar.

Caroline.

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.