RayCa

Er din skjebne forutbestemt?

Skjebne er nok noe vi alle forbinder med noe som er bestemt på forhånd, uten at vi får gjort noe fra eller til. Denne betydningen av ordet kan for noen være en god ting og som kanskje er forbundet med noe religiøst. Andre igjen kan føle seg låst hvis dette skulle vært sant. 

skjebne, tarot, krystaller, fremtiden, spådom, rayca, rayca-podden,

Har vi valg?

Kan det være sånn at en skjebne er noe som skjer etter valg du tar? Det vil si at du alltid har frihet til å velge din egen skjebne, og da også endre den etterhvert som du utvikler deg. Kanskje det er visse ting vi skal erfare, og det derfor dukker opp utfordringer som trykker på mange av de samme knappene? 

Hvis vi følger hjertet, gjør det som gir en glede og ser på utfordringer som erfaringer.. Kanskje vi da tiltrekker oss mer av det vi ønsker oss? At vi da har mer fokus på utfallene vi ønsker oss, har fokus på det og derfor jobber mot det. For om du føler at du ikke lever det livet du egentlig ønsker, så er det ingen som har sagt at du må fortsette å leve på den måten. 

Kan tarot forutse vår skjebne?

Kanskje vi kan bruke verktøy eller hjelpemidler som tarotkort eller lignende, for å finne ut om vi er på riktig vei..? Noen er skeptiske til tarot, og jeg tror at det er bra å ikke sluke alt rått. Det er mange som har tarotkort, men det er ikke alle som mestrer kunsten ved å bruke de riktig. 

Om det er sånn at du er nysgjerrig og ønsker å få et tarotlegg, er det viktig at du går til noen som er god på det. Det skal sies igjen, at tarot ikke kommer med en fasit eller noe som er skrevet i stein. Det handler om at om man fortsetter slik man gjør nå, kan utfallet bli sånn eller sånn. Man kan alltid velge å gjøre noe med det som ikke fungerer.

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

I ukens episode snakker vi om hvor mye vi kan påvirke vår egen skjebne og som nevnt, er alt bestemt på forhånd? 

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.