RayCa

Hva er egentlig forskjellen på ego og identitet?​

Hva er egentlig forskjellen på ego og identitet? Er egoet noe som skapes inni oss og identitet en måte vi ser på oss selv med grunnlag av de tilbakemeldingene vi får fra den ytre verden? Hva er identitet og hvordan skapes den?

identitet, balansere, barn, voksen, gammel, rayca, rayca-podden, båt, gå,

Har vi samme identitet hele livet?​

Hvis identiteten er skapt av ytre tilbakemeldinger, har vi da samme identitet hele livet og hvordan påvirker den oss? Hva skjer hvis vi gir slipp på den?  Det er mange spørsmål som dukker opp når vi ser nærmere på disse spørsmålene som sitter som en ryggmarg i oss. Vi må tørre å ta et skritt tilbake og se litt kritisk på disse «sannhetene» mange av oss har vokst opp med. På mange måter kan vi se på livet som en film hvor vi spiller hovedrollen, men rollebeskrivelsen er ikke nødvendigvis skrevet i stein på forhånd. Hva hvis du føler at rollen du spiller ikke helt resonerer hos deg? Kan vi ikke da fjerne oss fra det som ikke fungerer?

I ukens episode tar vi for oss temaet «Slippe sin identitet», noe som kan trigge mange følelser i oss. Hvis vi tørr å undre oss over og være åpne for at vi kan få nye synsvinkler på ting, kan dette virkelig berike livet vårt. Gi oss gjerne en tilbakemelding hvis du har ander tanker om temaet.

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Ønsker deg en nydelig dag! – Caroline

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.