RayCa

Egoet er en fin ting som passer på oss når vi trenger det... Men vi må slippe det for å kunne føle ekte kjærlighet

kjærlighet, to personer, kyss, palmer, solnedgang, rayca,

Hvorfor har vi egoet? Og hvordan slipper vi det ? Det er kanskje en egenskap som er ment til å beskytte oss i farlige situasjoner… Men når vi skal føle ekte kjærlighet så må vi slippe det. Det er ikke alltid en enkel ting å gjøre, for det er jo bare sånn det er. Eller er det det? 

Av forskjellige grunner, gjør de fleste av oss ofte egoistiske handlinger. Det kan være i parforhold, vennskap, i butikken eller på jobb. Vi forteller for eksempel historier over kaffemaskinen som har en vinkling som styrker det bildet vi ønsker at andre skal ha av oss. Andre ganger lar vi være å gi et kompliment til noen, fordi vi føler at det blir rart å si.  Vi er ikke slemme av den grunn, vi bare gjør det fordi vi alltid har gjort det og fordi vi ikke er trygge nok i oss selv. 

Magien starter når vi ser at egoet i de fleste situasjoner bare forhindrer oss i å nyte livet fullt ut. For kjærlighet er det som binder alt sammen. Jo mer kjærlighet du gir til andre, desto mer kjærlighet får du igjen.

Hvordan slipper du egoet? Og hva skjer?

Når du har kommet deg frem til at du ikke trenger egoet i den graden du har trodd at du trengte det, så begynner reisen til å slippe det. Den letteste måten å slippe egoet på, er å se utover istedenfor innover. 

Hva kan du gjøre for at andre får en bedre dag? Gi komplimenter uten å ha en baktanke eller frykt. Kan du gi et råd kun basert på hva det andre menneske trenger og ikke etter hva du ville gjort? For når fokuset ditt begynner å skifte til å se utover så vil du fort merke at du får så uendelig mye mer tilbake av andre. Dette gjør at du føler deg mye bedre, og du får mer kjærlighet til deg selv som du kan fortsette å gi til verden. Det høres kanskje litt 70 talls hippie ut, men prøv det i en uke eller bare 1 dag. Det funker!

hånd, hand, man, caring, jeg bryr meg, rayca,

Så prøv å slipp egoet. Ved å hjelpe andre vil det hjelpe deg selv til føle mer kjærlighet. Det du sender ut vil komme tilbake. Vi er alle connectet og hvis vi gir hverandre en litt bedre dag så vil vi alle kunne leve et enda rikere liv. Slipp egoet og send ut den godheten du har inni deg. Hør mer om hvordan du kan slippe egoet og hva det gjør for deg i RayCa-podden.

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.