RayCa

Sund eller usund frykt

Frykt er noe vi alle har for forskjellige ting. Enten det er reell frykt eller ikke. Vi skal i utgangspunktet bruke den til å beskytte oss, men i dagens samfunn så har vi mer frykt for ting som kan skje i livet vårt, enn reelle farer. Dersom frykten begynner å gå utover livskvaliteten vår så må vi face den. Dette kan ofte være smertefullt eller vanskelig å skjønne hvordan vi gjør.

frykt, ukjent, ansikt, mørk, rayca, rayca-podden,

Vi skal være naturlig redde for ting for å kunne overleve, men siden vi har evnen til å tenke fortid og fremtid så kan vi fort bli redde for ting vi ikke trenger å være det for. Vi lager gjerne våre egne historier om hva som kommer til å skje eller hvorfor vi ikke tørr å trosse frykten vår. For å face frykten må vi være modige og brutalt ærlige med oss selv. Hva kommer frykten av og hva er den egentlige grunnen?

frykt, kvinne, dame, øye, skummelt, selvutvikling, rayca, rayca-podden,

Hvordan bli kvitt frykten vår?

Er vi ærlige med oss selv så kan vi bli kvitt frykten som kanskje har blitt et mønster gjennom livet vårt. Vi må prøve å finne den egentlige årsaken til hvorfor vi er så redde. For veldig ofte så ligger det en redsel bak frykten. Vet du ikke hvordan du skal begynne så kan det være lurt å snakke med en psykolog som kan hjelpe deg. 

MOODS FRA RAYCA

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Vi snakker denne uken om hva som er vår frykt og hvordan vi takler denne eller jobber med oss selv for å være mer uredd. 

Del innlegget

Share on facebook

TIDLIGERE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.