RayCa

LEV DET LIVET DU ØNSKER

LEV DET LIVET DU ØNSKER

Arbeidsprosess

I motsetning til et vanlig musikkstudio som er et bestemt sted, har vi med musikkstudio dit deltakerene er. Alt utstyret vi trenger til skriving, opptak eller å lage melodier er med oss. Vi gir ungdommene en frihet med veiledning i alle stegene som skal til for å lage en sang fra start til slutt. Det er ikke nødvendigvis sluttresultatet som er det viktigste, men prosessene vi sammen skal igjennom. Utprøving av melodilinjer er mestring. Alle vil få prøve seg. 

Mange lyder skal settes sammen og arrangeres for å lage en beat. Vi bruker tekst for å bringe frem følelser, De kan velge et tema å skrive om og de som ønsker det kan spille inn vokal. De er da i like stor grad med på å bestemme tekst, melodi og arrangement sammen for å få den kuleste sangen. Gruppen lærer hvordan vi arbeider i studio med musikk, men mest hvordan følelser gjennom kreativitet kan lære de til å arbeide med seg selv

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.