RayCa

Ensomhet er vanskelig

Følelsen av ensomhet er vanskelig. Den kan være veldig altoppslukende og være deprimerende. Den gjør gjerne at vi føler oss helt alene og at ingen egentlig kjenner oss. Meningen i livet er kanskje heller ikke der hvis vi ofte føler oss ensomme. 

ensom, ensomhet, jente, vann, alene, ingen venner, rayca, rayca-podden,

Hvorfor kjenner vi på ensomhet?

Vi kan være ensomme av mange grunner. Mest innlysende er fordi vi føler oss alene. Vi føler kanskje ikke at vi betyr noe for noen andre eller for oss selv. Det er kanskje værst hvis vi er ensomme overfor oss selv. Egentlig så er det her hovedårsaken til ensomhet kommer fra. At vi ikke er glad nok i oss selv. Det kan være fordi vi ikke lever på den måten vi ønsker eller at vi hele tiden går på kompromiss med hvem vi er. Hvis vi da ikke klarer å leve det livet vi ønsker eller i alle fall vise den ekte siden ovenfor oss selv og andre, så vil vi kjenne på en enorm ensomhet. Vi bare eksisterer og ingen bryr seg. 

ensom, ensomhet, alene, tre, himmel, ingen å snakke med, rayca, rayca-podden,

Hvordan løser vi det

Livet er jævli tøft. Ensomheten kan sitte som tankemønstre over mange år hvor vi enten har opplevd svik eller å ikke bli møtt på våre følelser som vi ønsket. Vi kan skylde på andre eller tenke at folk bare ikke bryr seg. Alt bunner i å leve det livet du ønsker. Følge dine drømmer, leve opp til dine forventninger, tørre å være deg selv. Vi har alle våre kamper i oss selv og ingen har det bedre eller værre i den forstand, men det er viljen til å gjøre noe med det som skiller oss. Hvis vi også tørr å elske, både oss selv og andre, så vil vi føle oss mye bedre.

glede, kjærlighet, lykke, balanse, glad, himmel, hoppe, rayca, rayca-podden,

Du er nøkkelen

De harde fakta er at det er kun DU som kan gjøre noe med det. Det er først da det endres. Selv hvor vondt eller vanskelig det er. Elsk deg selv og de du er glad i ved å følge hjertet ditt. På den måten så vil det aldri bli feil og du kan heller ikke være ensom. Ta sjanser, spre glede, tenk annerledes og motiver deg selv til at du er så sinnsykt bra akkurat som du er! Du fortjener å ha det bra og du vil se at du ikke føler deg ensom når du er i balanse med deg selv. Du vil kunne gi mer til andre og du vil få ubetinget kjærlighet tilbake. Du er unik. Du kan leve det livet DU ønsker. Det starter med deg.  Elsk deg selv uten behov for bekreftelse fra andre. Du er ikke alene. Du er verdifull.

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.