RayCa

Sett fra et åndelig perspektiv så er energi noe konstant som bare skifter form. Alt henger sammen og vi som mennesker sender hele tiden ut vibrasjoner som baner vår vei i livet. Det vi sender ut får vi igjen. Men kan vi også ta i mot energier ? Til og med fra de som ikke er her fysisk?

energi, åndelig, spirituelt, rayca, rayca-podden,

Jeg tror at vi kan kommunisere med de som ikke er her lenger og få hjelp / kontakt når vi ønsker og trenger dette. For mange så høres det ut som BullS***, men for meg så er det en indre balanse i denne “følelsen” av at vi alle er energi. Vi påvirker hverandre hele tiden og vi sender ut det vi ønsker å få igjen.

dreams, energi, åndelig, sprituelt, rayca, rayca-podden,

Finnes det positiv og negativ energi?

Jeg tror det finnes både gode og positiv energi. Både som vi sender ut og tar inn. Noe energier er så sterke at det er vanskelig å snu de med hva vi sender ut. Det er det samme som vi sier – Jeg har en god følelse for dette, eller her er det noe som føles feil. Noe av det samme som intuisjon.

MOODS FRA RAYCA

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Vi snakker denne uken om hvordan energier påvirker oss og hvordan vi føler de. Vår energi som et par og i vårt forhold, men også hvordan det kan påvirke store deler av livet vårt.

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.