RayCa

glad, trygg, selvsikker, dame, skogen, trær, selvutvikling, rayca, rayca-podden,

Connection - Hva er det?

Vi hører til stadighet utsagnet «Vi hadde en connection fra det vi møttes» eller «Jeg har ingen connection med det mennesket».. Hva ligget det i uttrykket connection? Og er den konstant? Enten er den der eller så er den det ikke?

connection, connected, meditasjon, natur, koble til, rayca, rayca-podden, selvutvikling, dame,

Det finnes gode «oppskrifter» på hvordan man kan miste den, og det skal vi se nærmere på neste uke, men et stikkord her er teknologi. Så hvis vi ser på det som at vi på samme måte som mobilen er koblet til et nett for å være påkoblet den digitale verden, må vi koble oss på «nettet» som kobler oss på det andre mennesket eller tilstedeværelsen.

MOODS FRA RAYCA

Disconnected fra starten av episoden

Vi har erfart at vi har en ekstrem connection, noe vi snakker om i podcasten denne uken. Men det som er twisten i denne episoden, er at det tydelig kommer frem i starten av episoden, at vi ikke er så connected, noe som igjen fører til at vår dynamikk blir satt på prøve. Så jeg tror ikke nødvendigvis at den er konstant, den må jobbes med. Man må bruke tid og ha fokus på det å koble seg på det andre mennesket. Det er ingen selvfølge at den bare er der. Hva skjer når den blir borte? Hvordan koble seg på igjen?

RayCa-podden

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

Ukens episode er atter en gang uredigert og ærlig. Vi tenkte på om vi skulle spille den inn på nytt, men for at vi skal kunne være genuine valgte vi å være ekte og usensurerte. I ukens episode får du høre skritt for skritt, hvordan man går fra å ikke være connectet (og grunnen til at man ble koblet av), til å bli det bevisst og gjøre noe med det.

Bli bevisst på hva du er connectet til 😊

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.