RayCa

blomster, gave, mann, dame, togskinner, rayca, rayca-podden, elske, bli elsket,

Det å elske, er en av de sterkeste følelsene vi kan føle

«Kjærlighet gjør blind», er et ordtak som sier noe om hva kjærlighet og det å elske kan gjøre med oss. Den kan få oss til å gjøre ting vi trodde var umulige, og stå i ting vi ellers ikke hadde stått i. Det å vise kjærlighet, krever mot. For jo mer man investerer, jo mer kan man «miste»… Eller er det helt sånn?

couple, kjærester, forelsket, elske, rayca, rayca-podden, mennesker,

Ren kjærlighet

Hvis vi ser på det slik, at når vi blir født, er vi kun kjærlighet… Livet har ikke rukket å farge oss i andre nyanser. Vi er ren kjærlighet og er ikke redd for å elske. Men når vi vokser opp på denne planeten. I denne fysiske kroppen… Så skal vi erfare en hel del med prøvelser. Dette kan føre til at vi blir litt “brent”. Jeg tror på at om vi ser på hver situasjon som en erfaring, så kan vi bruke den som læring. Dette for at vi kan bli bedre kjent med oss selv og også gro som mennesker. Men det kan ta litt tid å komme dit.. Når vi for eksempel kjenner en overveldende sorg, da er det ikke alltid lett å tenke at det kan være noe vakkert i det. Noe som vi faktisk kan bruke for å vokse som menneske. Men det er mulig.

train, tog, kyss, jente, gutt, svart hvitt, rayca, rayca-podden,

Redd for å elske?

Noe flere av oss også har erfart er at om man ikke er bevisst på dette, kan vi bli redd for følelser. De påvirker oss i stor grad. Så hvis vi har blitt «brent» og er redde for å elske noen igjen eller til og med har en motstand mot å ta imot kjærlighet.. Hva gjør vi da?

Hvordan skal vi komme dit at det blir en fin ting å slippe mennesker inn i livet og kunne elske den andre og motta kjærligheten tilbake?

Kan vi elske eller bli elsket, hvis vi ikke elsker oss selv?

hender, gamle, elske, bli elsket, rayca, rayca-podden,

Alt starter med oss selv

Jeg tror at alt starter med oss selv, og dette ser vi nærmere på i podcast episoden «Bli elsket og kunne bli elsket». Kjenner du deg igjen i noe av det over, kan det hende at vi kan hjelpe til å belyse måter for å få det bedre på og at det kanskje blir enklere å åpne hjertet samtidig som det føles trygt.

Ønsker deg en magisk dag!

Caroline.

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

 

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.