RayCa

Hva gir oss mest av ånd eller vitenskap?

Åndelighet eller vitenskap? Er det slik at vi må velge en av delene? Forskning gir oss mange svar på livets store spørsmål, og forklaringer på ting vi ikke har skjønt eller enda ikke skjønner. Hvis du tror at det finnes en logisk forklaring på alt, så er vitenskapen den rette “kanalen” å finne svar.

ånd eller vitenskap, dame, forsker, forskning, tavle, rayca, rayca-podden

Hva hvis vitenskap ikke kan forklare det?

Hva hvis det ikke finnes logiske forklaringer, ved hjelp av vitenskap? Har vi da bare ikke funnet ut dette enda, eller kan vi ikke løse alle mysterier med dagens forskningsmodell? Som mange sier når de snakker om overnaturlige ting – “jeg tror det finnes mye mellom himmel og jord som vi ikke forstår”. Kanskje stemmer dette like godt, som alt annet vi kan forske oss frem til… Kan det hende vi ikke finner ut av alt, fordi vi tenker logikk og på en bestemt måte.

Vi har ikke svarene, men vi ( Ray & Caroline ) tiltrekkes som mange av dere vet, mest av det åndelige. Det er noe som resonerer ved det å koble oss på hverandre og verden og noe som føles like logisk ved det uforklarlige som ved det vitenskaplige. 

I RayCa podcasten, ønsker vi å belyse temaer som kan føre deg et skritt nærmere å leve det livet du ønsker. Vi undrer oss over «sannheter» og snur de litt på hodet, og dette gjør vi for å se om vi kan bli friere mennesker ved å tenke utenfor boksen.

I ukens episode tar vi for oss temaet “ånd eller vitenskap?”. Vi snakker om hva som er viktigst for oss og hvordan vi finner våre svar i vår liv. 

Del innlegget

Share on facebook

ANDRE INNLEGG

kjærlighet

Kjærlighet, med en vri!

RayCa-Annonse TRENGER DU HJELP TIL Å LEVE DET LIVET DU ØNSKER? LES MER HER MENTAL PT www.rayca.no/mentalpt Kjærlighet med en vri..! Kjærlighet er mer enn…

passe inn, mennesker, rayca, rayca-podden, hvem er du,

Hvordan passe inn

Hvordan passe inn? Når i livet begynner det? Når vi blir født så dreier ingenting seg om å passe inn. Da er alt fokuset på

utstråling

Utstråling

Hva er utstråling? I følge Det Store Norske Leksikon, forklarer de det slik: “Karisma betyr tiltrekningskraft, personlig utstråling eller sjarm. Man bruker karisma ofte om

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvem er jeg?

Vi snakker om hvordan vi kan finne ut av hvem vi er som personer. Caroline har et visdomsord og Ray prøver å finne måter han kan utvikle seg på.